Hírek

Parádés szombat

Vetítések reggeltől estig (és még annál is tovább), Gryllus Dorka, workshop és tortabontás – ezek a Filmtettfeszt mozgalmas szombatjának kulcsszavai.

Érdemes ma korán kelni, hiszen 11 órától megtekinthetők a BUSHO (Budapest Short Film Festival) válogatott alkotásai. Ezzel párhuzamosan, a Sapientia – EMTE Óváry-termében zajlik a hangmérnök workshop, ahová Várhegyi Rudolf, Vadon Zoltán és Komlódi Gábor várja az érdeklődőket. A workshop után, ugyancsak az Óváry-teremben a Living in Oblivion (Csapnivaló) forgatási csetlés-botlásaira, majd Filmtett-születésnapi tortabontásra várjuk az édesszájú olvasókat és nézőket.

A Győzelem moziban délután 1 órától 6 kisjátékfilmet vetítünk (Erdélyi Dániel: 411 Z, Declan Hannigan: Csapás, M. Tóth Géza: Ergo, Cakó Ferenc: Hé, S.O.S., Cakó Ferenc: Levelek, Szőcs Petra: A mindenes), amiket majd Kresalek Dávid Hacknija és német rövidfilmes válogatás követ.

Este 7 órától Alföldi Róbert Nyugalomja, majd Novák Erik Zuhanórepülése kerül bemutatásra. A vetítések után Oláh-Badi Levente közönségtalálkozóra invitálja az érdeklődőket, ahol a két főszereplő színésszel, Gryllus Dorkával és Nagy Zsolttal, valamint Novák Erik rendezővel beszélget.

A szombati nap Török Ferenc 11 órakor kezdődő Overnightjával zárul.

2008. október 18. 10:30